Home Nieuws Jong N-VA Deinze verwent de student
30
sep
2021

Jong N-VA Deinze verwent de student

De Vivaldi condoom

Met de start van het nieuwe academiejaar hielden de jongeren van N-VA Deinze deze morgen een uitdeelactie aan het station van Deinze. Zo werden de studenten alvast voorzien van enkele nuttige gadgets en liet Jong N-VA op ludieke wijze weten wat zij denken van de huidige politieke situatie in ons land.

Volgens bestuurslid Ybe Leyman is het nodig om de studenten een hart onder de riem te steken. ʺNa 2 moeilijke jaren van afstandsonderwijs en weinig contacten hebben ze dit dubbel en dik verdiend. Tijdens de coronaperiode voelden ze zich niet altijd begrepen en met deze actie willen we aantonen dat er aan hen wordt gedacht.ʺ

ʺDe studenten ontvangen van ons een handige draagtas die hen door het nieuwe academiejaar zal loodsen. Deze bevat onder andere studiemateriaal zoals een fluostift en balpen maar bijvoorbeeld ook een flessenopener die tijdens ontspanningsmomenten altijd van pas komtʺ aldus Ybe.

ʺNaast nog een flyer over de Jong N-VA Deinze Quiz op 23 oktober bevat de draagtas ook een opvallend gadgetʺ zegt voorzitter Aelön Messiaen. ʺHet is namelijk een Vivaldi-condoom waarmee we de studenten een veilig academiejaar wensen maar ook benadrukken dat onze mening over de regering na een jaar nog steeds dezelfde is gebleven. De condoom steek je wel liefst niet in de portefeuille want daar zal Vivaldi al genoeg inzittenʺ besluit Aelön al grappend.